Nytt sätt att TRÄNA DIN CORE på 15 min!

Kanske vill du spara lite pengar (medlemskap på gym och klasser är rätt dyrt.) Eller så har du ovanligt stressigt på jobbet just nu. Oavsett anledning är det i perioder svårt att bli motiverad till att träna, och som ett resultat, känner du att din kondition kommer av sig. Här är en snabb och effektiv träning som kan få dig att bli mer centrerad i din core på bara några veckor.

I USA kallas det 30-1 metoden, och du gör det med hög intensitet, men kör igenom hela kroppen på bara 15 minuter per dag.

Så här gör du: Gör 30 receptioner av 5 viktiga övningar (knäböj, armhävningar, burpees, frysta crunches och tricepsdips) med en minut vila mellan varje set (därav namnet) Det är allt!

Varför fungerar det? För att det gör att ditt hjärta får upp pulsen samtidigt som du riktar fokus till dina kärnmuskelgrupper (core) och bygger styrka. Mentalt är det effektivt att du har ett tydligt mål i sikte med inbyggda vilopauser (vilka båda är avgörande för att få igenom ett träningspass). Dessutom kan du göra det när som helst, var som helst, bra om du reser i jobbet eller under ett Netflix-maraton.